Home

Achtergrond 204 x bekeken

Bloembollenbulletin in de maak

De internetredactie van het AgD gaat nauw samenwerken met de redactie van Vakwerk, het meer dan 80 jaar oude vakblad voor de bloembollensector.

Redacteuren van dat blad gaan vanaf deze week ook voor de internetredactie van AgD.nl schrijven. Zij zullen www.agd.nl/bloembollen dagelijks gaan voorzien van het laatste nieuws uit de sector. Achter de schermen wordt ondertussen gewerkt aan een speciale nieuwsbrief voor de bloembollensector. Het Bloembollenbulletin zal onder de vlag van het AgD gaan verschijnen en komt in de plaats van de goed gelezen Vakwerk-nieuwsbrief.

Bloembollenbulletin

In vergelijking met de oude nieuwsbrief krijgt het Bloembollenbulletin een meer nieuwsachtige uitstraling (veel korte berichtjes met 'hard' nieuws uit de sector) en minder doorklikken. De focus komt daarbij meer op actuele marktinformatie te liggen. Het eerste Bloembollenbulletin verschijnt uiterlijk begin september.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.