Home

Achtergrond 1 reactie

Arts & Dier gaat concurreren in noorden

Dierenartsenpraktijk Arts & Dier gaat nadrukkelijk de concurrentie aan met collega’s in het noorden van het land.

Het bedrijf met bijna twintig dierenartsen, waarvan vijf erkende rundveedierenartsen, wijst melkveehouders in een persbericht op de lage melkprijs en de noodzaak goede resultaten te boeken. Volgens Arts & Dier kan hun vee-artsenpraktijk daarbij een goede inbreng hebben.

Niet zozeer vanwege de lage tarieven, maar door het hogere kennisniveau op de grote praktijk. Een punt van afweging kunnen de aanrijtijden – tot een half uur – zijn, erkent medewerker Hanneke van der Leij. In een spoedgeval kan het een probleem zijn, maar hoe vaak komt echte spoed voor? Niet alle collega’s kunnen de concurrentie waarderen, erkent ze. Maar de officiële instanties zien volgens haar geen bezwaar.

Eén reactie

 • no-profile-image

  veeboer

  aanrijtijden van een half uur heeft de plaatselijke dierenarts ook al.
  concurrentie is alleen maar goed, voor de service en de kosten.
  De krant schreef vorige week dat de tarieven voor de huisdieren(honden en katten) 19% duurder waren geworden.
  Volgens mij zijn de tarieven voor de landbouwdieren wel 25% omhoog gegaan en daar hoor je niemand over.

Of registreer je om te kunnen reageren.