Home

Achtergrond 274 x bekeken 2 reacties

ZON beraadt zich over aspergeteler Someren

Veiling ZON beraadt zich over de positie van het lidbedrijf uit Someren waar dit weekend een ontruiming plaatsvond.

Het aspergebedrijf is lid van de afzetorganisatie, maar ZON zegt afstand te nemen van de door de media geschetste handelswijze.

"We beraden ons op stappen." Het ontbinden van het lidmaatschap is een mogelijkheid, maar ZON zegt zorgvuldig te willen opereren. "Het beeld lijkt duidelijk, maar we willen snel in gesprek met de teler", zegt de woordvoerder.

Lees ook
FNV: onderbetaling gebeurt vaak
LTO: sector moet cao naleven

Laatste reacties

  • no-profile-image

    asperge

    dan moeten hun bij zon en op alle veilingen eens voor fatsoenlijke prijzen zorgen dan zijn er dit soort wantoestanden niet en kunnen ze gewoon nederlanders inhuren aan 30 euro per uur. waarom altijd alles in de landbouw maar op goedkope arbeid berekenen?

  • no-profile-image

    john

    De provincie noord-brabant moet de huisvestiging van seizoensarbeiders eerst eens op een goede manier regelen in het bestemmingsplan. Doordat de gemeente en provincie zo traag werkt zitten nu tuinders in de problemen. En dat je niet voldoet aan de eisen van de brandweer, dit kan al als er een deur geblokkeerd is of iets er voor staat, ik vind dit een slap argument want dit zal wel eens op meer plaatsen voorkomen

Of registreer je om te kunnen reageren.