Home

Achtergrond 2 reacties

Verrommelde plekjes in het zonnetje gezet

Voor de Provinciale Milieufederaties is het een feit: Nederland is verrommeld. Met de verkiezing in de verschillende provincies van ”de meest verrommelde plekken” willen zij de bezem door het landschap halen.

Dat hebben de milieuclubs vrijdag gezegd. De Provinciale Milieufederaties starten de verkiezingen dit weekeinde op de website www.verkniptlandschap.nl. De plekken die zich straks de dubieuze winnaar mogen noemen, worden dit najaar opgeruimd. De federaties geven zelf niet echt antwoord op wat verrommeling precies inhoudt. Maar ”dat veel mensen zich storen aan verrommeling is inmiddels duidelijk”, aldus Joris Hogenboom, portefeuillehouder ruimte bij de Provinciale Milieufederaties.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    gert

    Wie is er verknipt,die zulke berichten verstuurt ?

  • no-profile-image

    sdelange

    Maak meer natuur in nederland en je krijgt nog meer rotzooi laat ze dat eerst maar eens opruimen dan ziet het er al een stuk beter uit maar denatuur organisaties kunnen alleen maar opruimen met subsiedie

Of registreer je om te kunnen reageren.