Home

Achtergrond 11 reacties

Varkenshouders sponsoren voetbalclub

Een compleet tenue gesponsord door de varkenshouderij.

Een van de jeugdteams van voetbalclub S.C.I./Zwanenberggroep uit Sint Michielsgestel heeft de primeur. Zes varkenshouders uit de omgeving van Sint Michielsgestel hebben dit initiatief genomen om de sector op een positieve manier in de schijnwerpers te zetten. Tevens dragen de ondernemers het plaatselijke verenigingsleven een warm hart toe.

Initiatiefnemer Paul van der Meijden: "De jeugdspelers ontvangen in het nieuwe seizoen een tenue met daarop het logo van de website varkensenzo.nl. Dit is een van de websites van de publiekscampagne Varkenshouderij. Wij verzorgen niet alleen de shirtsponsoring, ook komen er advertenties in het clubblad van de vereniging. In de advertentie komt het logo weer terug en de namen van onszelf."

Daarnaast wordt langs het voetbalveld een bord geplaatst met daarop het logo, de verwijzing naar de site en de namen van de betrokken varkenshouders. Tijdens de jaarlijkse barbecue voor de jeugdleiders verzorgen de varkenshouders het vlees. "Dit is voor ons een prachtige mogelijkheid om te laten zien dat de varkenshouderij midden in de samenleving staat."

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Herman Schober

  Sport bedrijven op basis van steun aan dierenmishandeling? Ik zou in ieder geval een andere club zoeken. Verder schaar ik mij helemaal achter de reactie van Rinie uit Dokkum!!

 • no-profile-image

  brabander

  Ha die Brabantse, jij weet niet of ik al dan niet sponsor. Maar ik kan me niet zo goed voorstellen dat een sportclub zich wil associeren met een verschrikkelijk penetrante stank binnen een straal van wel 2km rond een varkensmesterij en een nog penetrantere stank bij het uitrijden van de stront. Tsjonge stjonge, vanaf ieder voorjaar opnieuw, of je nu binnen of buiten bent, je gaat hier af en toe finaal over je nek. Of stinken die varkensmesterijen en de bijbehorende stront alleen bij ons hier? Overigens vind ik dat gestunt met die goedkope varkenshazen en koteletten van die supermarkten hier ook associaal. zijn veel te goedkoop, moeten ze duurder maken en jullie wat meer centjes geven, kunnen jullie voor een goed inkomen wat kleinschaliger varkens mesten en hebben wij niet zoveel.....

 • no-profile-image

  brabantse

  ha, ha, doe maar lekker je gal spuien.

 • no-profile-image

  melkveehouder

  heel goed, beetje positieve reclame is niet verkeerd.
  ga zo door!!!!
  maar er zullen altijd weer zeikerds zijn die het afkeuren.
  als al die zeikerds nu ook een team sponseren!!!!

 • no-profile-image

  Brabander

  Dit doet afbreuk aan de waardigheid van een sportclub. de nood moet wel hoog zijn

 • no-profile-image

  Paul Jansen

  Rinie, kijk uit het raam, straks komt Bonifacius voorbij!!!!!!!!!

 • no-profile-image

  gj

  S.C.I. /Zwijnenberggroep?

 • no-profile-image

  Rinie

  Waar respect voor het natuurlijke gedrag van dieren steeds verder verdwijnt, keert eens de wal het schip.

  Hoe je ook met alle macht probeert positief in de schijnwerpers te komen.

 • no-profile-image

  Herman Schober

  Sport bedrijven op basis van steun aan dierenmishandeling? Ik zou in ieder geval een nadere club zoeken. Verder schaar ik mij geheel achter de reactie van Rinie uit Dokkum!!

 • no-profile-image

  (h)eerlijk

  Goed idee !! Ik ga ook met een paar varkenshouders hiermee aan de gang !

 • no-profile-image

  Brabantse

  Je kunt wel kletsen dat het afbreuk aan waardigheid is voor de sportclub, maar waar blijft jou bijdrage aan de sportclub. Zeker nog niet aan gedacht.

Laad alle reacties (7)

Of registreer je om te kunnen reageren.