Home

Achtergrond

Uit de oude doos

Iedereen heeft ze, leuke foto's uit vroeger jaren. We plaatsen ze als ze maar minstens 10 jaar oud zijn.

Foto’s en video’s van vroeger zijn mooi om af en toe terug te kijken. Ze hebben een hoog ‘o ja-gehalte’: zo van dat deden we toen zo ja of jeetje, toen was dat er nog. Daarom komt er een nieuwe rubriek op Boerderij.nl: Uit de oude doos.

Hierin is ruimte voor beelden van landbouwactiviteiten in vergane jaren. Dat mogen gerust zwart-witbeelden van een paard en wagen zijn. Maar het hoeft niet per se zover terug. De beelden moeten van landbouwactiviteiten van minstens tien jaar geleden zijn.

Stuur leuke foto’s of een video, voorzien van een korte beschrijving naar de redactie van Boerderij.nl. Vermeld onder andere wat er gebeurt, waar en wanneer het was en wie er op beelden staan. Vergeet ook de naam en woonplaats van de inzender niet.

Stuur beelden in »
Bekijk foto's van anderen »

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.