Home

Achtergrond 238 x bekeken

Strandtenten genieten van het mooie weer

De strandtenten hebben afgelopen dagen genoten van het mooie weer in Nederland.

Veel mensen trokken tijdens het Hemelvaartsweekeinde naar de kust. Volgens Rob Rameau van Vereniging Strandpaviljoens Schouwse Kust (VSSK) hebben de veertien strandtenten op Schouwen Duivenland meer dan 25.000 mensen bediend. "Dat komt natuurlijk door het geweldig mooie weer.'' Volgens Rameau deden de Zeeuwse campings ook goede zaken.

Peter Ludovici van de Blue Lagoon in Scheveningen spreekt van een fantastisch voorseizoen. "Het schuim staat me op de kaken. Het is echt super druk geweest.''

Ook in de Safari Club in Zandvoort was het druk. "We hadden een lekkere dag'' vertelt een medewerker. De strandtent in Zandvoort werd vooral bevolkt door mensen uit Amsterdam en Haarlem. "Bij mooi weer ontdekken mensen dat je helemaal niet op vakantie hoeft. Op onze eigen stranden is het namelijk ook heel gezellig.''

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.