Home

Achtergrond 240 x bekeken

'Overleden jongen Zwijndrecht liep bij GGZ'

De 16-jarige jongen die maandag dood in een huis in Zwijndrecht werd aangetroffen, had last van leer- en gedragsproblemen door de scheiding van zijn ouders.

Ook werd hij extern begeleid door de GGZ.

Dat heeft directeur Hans Neven van het Develsteincollege in Zwijndrecht dinsdag gezegd. De jongen zat daar in de derde klas van de afdeling vmbo-t. Neven herinnert zich de leerling als een "vriendelijke jongen die door de scheiding van zijn ouders aandacht en zorg vroeg''.

Het 17-jarige meisje was tot vorig jaar een leerling op de school. Neven omschrijft haar als "een plezierige en onopvallende leerlinge. Ondanks de omstandigheden heeft zij in 2008 met mooie cijfers haar havodiploma gehaald.''

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.