Home

Achtergrond

Mogelijk verband doden Zwijndrecht en Bavel

De politie vermoedt dat er een verband bestaat tussen de vier doden die vandaag in Zwijndrecht zijn gevonden en een dode vrouw die in het Brabantse Bavel werd aangetroffen. Dat heeft de politie meegedeeld.

De slachtoffers in Zwijndrecht zijn twee kinderen van zestien en zeventien jaar. Van zowel een volwassen mannelijk als een vrouwelijk slachtoffer is de identiteit nog niet vastgesteld. De man overleed ondanks reanimatiepogingen. Agenten troffen ook een dode hond aan.

De politie spreekt van een "mogelijk familiedrama''. De stoffelijke overschotten van de slachtoffers zijn inmiddels uit het huis gehaald. Bovendien is een lichtblauwe Hyundai Accent in beslag genomen. In Zwijndrecht werken 25 rechercheurs aan de zaak.

De politie kreeg vaochtend informatie waarop werd besloten het huis aan de Boshuizen in Zwijndrecht te bezoeken. Een arrestatieteam ging rond half tien de woning binnen en vond de vier doden. Volgens een buurtbewoonster woonde in het hoekhuis een moeder met twee kinderen. De vrouw zou anderhalf jaar geleden zijn gescheiden van haar man, vertelde ze.

De politie kan niet ingaan op de vraag waar in het huis de slachtoffers zijn gevonden en hoe zij om het leven zijn gekomen. De stoffelijke overschotten van de slachtoffers zijn inmiddels uit het huis gehaald. Bovendien is een lichtblauwe Hyundai Accent in beslag genomen. Volgens de buurtbewoonster is dat de auto van de ex-man. In Zwijndrecht werken 25 rechercheurs aan de zaak.

De politie in Bavel (gemeente Breda) vond maandagochtend een vrouw aan de Lange Bunder, maar kan niet bevestigen dat het om de bewoonster gaat. Ze werkt met 25 rechercheurs aan de zaak.

De gemeente Zwijndrecht houdt om 19.30 uur overigens een speciale inloopbijeenkomst voor omwonenden in de Develhofkerk.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.