Home

Achtergrond 4 reacties

Milieugroep tegen truffels in Peel

Een truffelkwekerij hoort volgens de werkgroep Behoud de Peel niet thuis in de buurt van natuurgebied De Banen in Nederweert-Eind, meldt dagblad De Limburger.

De milieugroepering vreest aantasting van ”de natuur- en landschappelijke waarden” van het natuurgebied. De milieuclub is naar de rechter gestapt om de vrijstelling die Nederweert voor het truffelbedrijf verleende van tafel te krijgen. De gemeente heeft de verschillende belangen onvoldoende afgewogen, aldus de werkgroep.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  gert

  Er waren vroeger ook geen milieuclubs in de Peel,dus die horen er ook niet thuis

 • no-profile-image

  dirk

  Ben je daarom nu een ex boer?

 • no-profile-image

  ex-boer

  Het is gewoon geweldig wat Werkgroep Behoud de Peel heeft betekend voor zowel boer als natuur. niet altijd liepen de gedachtes hetzelfde,maar uiteindelijk won elke keer het gezond verstand. Wie nu door de Peel fietst of loopt, kan genieten van een onmenselijke schoonheid. Nogmaals dankzij werkgroep behoud de peel. Geweldig werk.

 • no-profile-image

  dirk

  Milieugroep is overal tegen wat een ander wil.Het schopt graag wild om zich heen.Ondermijning van de staat.

Of registreer je om te kunnen reageren.