Home

Achtergrond 657 x bekeken 3 reacties

Met de trekker de sloot in

Marien Treurniet, medewerker van loonbedrijf Op Volle Kracht uit Berkel en Rodenrijs, is in het Zuid-Hollandse Hellevoetsluis met de trekker de sloot in gereden.

"We reden vloeibare kunstmest uit voor een melkveehouder, toen de GPS-gestuurde trekker ineens niet meer deed wat ik wilde", vertelt Treurniet. "De GPS-lijn stond op rechtdoor, maar vanwege de sloot wilde ik bijsturen. Toen dat niet lukte, probeerde ik tevergeefs te remmen." De chauffeur liep geen lichamelijk letsel op, de trekker heeft wel schade. Foto John Biert

De Veggie Pride Parade, een jaarlijkse optocht van vegetariërs en veganisten in New York, stond zondag in het teken van de Nederlandse documentaire Meat The Truth. De film, gemaakt in opdracht van PvdD-Kamerlid Marianne Thieme, ging aansluitend aan deze parade in première. Er was veel belangstelling. In de film probeert Thieme aan te tonen dat de productie en consumptie van vlees zeer milieubelastend. Foto PvdD

Geconcentreerd beoordeelt Stefan te Selle vee tijdens een regionale veebeoordelingswedstrijd bij melkveehouder Wim van Eerden in het Achterhoekse Aalten. John Hilhorst uit Laag-Keppel won de wedstrijd. De regionale wedstrijd van zaterdag was er een in een serie van vier. De besten plaatsen zich voor het Gelders kampioenschap op 11 juli. De beste elf van die strijd gaan naar het nationaal kampioenschap. Foto Jeannette Zinger

Het Openbaar Ministerie (OM) begint een strafrechtelijk onderzoek naar de aspergestekerij in Someren (Noord-Brabant) die afgelopen weekeinde in opspraak raakte vanwege wantoestanden die vergeleken werden met slavernij. Burgemeester Alfred Veltman van Someren heeft dat vandaag gezegd na afloop van een gesprek dat hij had met politie, justitie, de Arbeidsinspectie en de Sociale Inlichtingen- en Opsporingsdienst (SIOD). Foto ANP

Foto

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  gert

  dan maar geen GPS,dan maar een tomtom

 • no-profile-image

  ...

  wat een frutsers

 • no-profile-image

  Logisch Nadenken

  Lul-verhaal; ik werk al 3 jaar met RTK-gps en nooit meegemaakt. Je kan zelf altijd ingrijpen/stoppen/sturen of uitzetten.

Of registreer je om te kunnen reageren.