Home

Achtergrond 241 x bekeken 7 reacties

Lak nieuwe voorzitter PVV

Steven Lak (55) is door het bestuur van het Productschap Vee en Vlees (PVV) voorgedragen als de nieuwe voorzitter. Hij volgt daarmee Jos Ramekers op.

Dat heeft plaatsvervangend voorzitter Annechien ten Have vanochtend bekendgemaakt bij de aanvang van de openbare bestuursvergadering van het schap. Lak moet formeel door de Kroon worden benoemd. Afhankelijk daarvan wordt bekend wanneer hij in dienst treedt.

Lak heeft diverse directie- en bestuursfuncties vervuld bij bedrijven en organisaties in de Rotterdamse haven. De vee- en vleessector is onbekend terrein voor hem.

Of Lak ook wordt benoemd tot voorzitter van het Productschap Pluimvee en Eieren (PPE) zal later dit jaar worden bekeken. Die functie wordt nu nog door Ramekers vervuld.

Foto

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  centje

  Altijd beter dan annechien nu. Ze is totaal ongeschikt gebleken voor deze functie en heeft het vertrouwen en draagvlak van varkenshouders rondom het PVV enorm geschaad. Aan Dhr Lak nu de kunst om het vertrouwen weer terug te winnen en alles weer te repareren wat lto/vion/annechien kapot hebben gemaakt bij het PVV. En zeer ondankbare klus, maar ik wens hem succes.

 • no-profile-image

  centje

  Ja heel erg goed van annechien om een half miljoen boerengeld in het geheim en in het geniep weg te gooien. Ik ik beschadig mijn eigen bestuur nu echt niet te pas en ten onas want ik zal nooit lid worden van een club die niet opkomt voor hun leden en waar de varkenshouderij ten pas en ten onpas ingezet wordt als wisselgeld voor vooral de melkveehouderij. Gelukkig hebben nog de NVV, daar waar deskundige bestuurders zitten die echte binding hebben met hun achterban vanwege de zeer korte lijnen tussen bestuurders en leden. met minder geld krijgen ze in net zo veel tijd veel meer voor elkaar dan die slappe hap van lto. www.nvv.nl JUIST NU !!!

 • no-profile-image

  Ton

  Er is nog veel werk aan de winkel. Als er maar aan een eerlijke verdeling in de marges wordt gewerkt, maar wel gezamelijk! Laat LTO zich daar maar is voor inspannen. Dit i.p.v mooi weer spelen en niets voor de varkenshouders doen. Dit over laten aan de actieve NVV leden, en als die wat bereiken, proberen ze tedoen of zij het gedaan hebben. Helaas hier wordt je dood ziek van, wanneer is dit afgelopen?

 • no-profile-image

  centje

  Een onderzoek naar de verdeling van de marges is door lto niet ondersteunt in het PVV een paar maanden geleden. Moest van vion denk ik.....

 • no-profile-image

  slimme

  Daarvoor wordt ze ook betaalt, Boer uit het Zuiden

 • no-profile-image

  boer

  Goed van Annechien om zoveel tijd te besteden aan de sector. Wie kan dat ?
  En dan te weten dat er zoveel negativelingen zijn die te pas en te onpas de eigen bestuurders willen beschadigen. Echt dom volk

 • no-profile-image

  gert

  Weer een dure jongen op kosten van de boer,wat moet hij hebben bij eventueel vertrek ?

Laad alle reacties (3)

Of registreer je om te kunnen reageren.