Home

Achtergrond 183 x bekeken 3 reacties

'Jongeren vinden milieu belangrijk bij EU-verkiezingen'

Bij twee derde van de jongeren tussen de 18 en 34 jaar speelt milieu een belangrijke rol als ze hun stem uitbrengen voor de verkiezingen voor de Europese Unie.

Dat concludeert Jongeren Milieu Actief (JMA), de jongerenorganisatie van Milieudefensie, in een onderzoek dat vandaag is gepresenteerd.

Volgens de jongerenorganisatie blijkt uit het onderzoek ook dat de ondervraagden de informatie van de politieke partijen op het gebied van milieu, duurzaamheid en klimaat niet duidelijk vinden.

JMA roept politieke partijen op om meer en betere informatie te geven over milieuonderwerpen.

De verkiezingen voor de Europese Unie vinden 4 juni plaats.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Benny Wijs

  Erg betrouwbaar natuurlijk zo'n "onafhankelijk" onderzoek.
  Je kunt de vragen in zo'n onderzoek zo opstellen dat de uitslag van te voren bekent is.

 • no-profile-image

  linda

  het zal de lezers van dit blad nog gaan verbazen hoeveel jongeren zullen stemmen op de enige ECHTE duurzame partij. De partij die kiest voor grondgebonden veehouderij. Voor vee dat resistent is voor allerlei ziektes doordat zij buiten lopen en regionaal verbouwd veevoer eten. koeien in de wei, subsidies naar biologische landbouw i.p.v. naar dure campagnes om meer kip te eten. Als de agrariers eens de tijd nemen om de speerpunten te lezen van de Partij voor de Dieren zullen zij zien dat ook boeren blij zullen worden van deze visie!

 • no-profile-image

  gert

  Linda,met deze speerpunten blijf je niet lang boer,vee dat resistent is voor allerlei ziektes bestaat niet,dan moeten de leden van de PvdD ook al resistent zijn voor allerlei ziektes,dit staat allemaal in de krant van Fabeltjesland

Of registreer je om te kunnen reageren.