Home

Achtergrond 166 x bekeken

Gebouw Europese Commissie nog dagen dicht

Het hoofdkantoor van de Europese Commissie blijft de rest van de week dicht wegens de schade van een grote brand maandag.

Het vuur heeft de stroomvoorziening aangetast, aldus een woordvoerder van de Europese Commissie dinsdag. De instelling is direct een onderzoek begonnen naar het brandalarm. Nadat de rook al meerdere kantoorruimtes had bereikt, duurde het ruim een kwartier voordat het brandalarm afging.

EU-commissarissen hebben hun intrek genomen in andere kantoorruimtes van de Europese Commissie in Brussel. Bij toeval waren er dezer dagen geen bezoeken gepland van hoogwaardigheidsbekleders aan het hoofdkantoor. Een topontmoeting van Europese en Russische politici was al gepland in Praag.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.