Home

Achtergrond

Frans Faas definitief topman Alanheri

Zadenhandelaar Alanheri wil zijn activistische aandeelhouder Frans Faas formeel benoemen tot bestuursvoorzitter van het bedrijf.

Dit maakte het bedrijf vandaag bekend. Faas, die met zijn beleggingsfonds Recalcico een meerderheidsbelang in het bedrijf heeft, treedt op dit moment al op als interim-bestuursvoorzitter. Hij nam vorig jaar het heft bij het bedrijf in handen.

Alanheri wil onder Faas de samenwerking aangaan met andere partijen die actief zijn op de markt voor huisdiervoeders. Een fusie of overname wordt daarbij niet uitgesloten. Eerder liet Faas weten het bedrijf van de beurs te willen halen als het niet lukt een partner te vinden.

Het bedrijf rekent erop na enkele verlieslatende jaren dit jaar weer winst te kunnen maken.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.