Home

Achtergrond 2 reacties

Drama op kinderboerderij in Dommelen

Op een kinderboerderij in het Brabantse Dommelen is zondag een aantal knaagdieren gruwelijk mishandeld en gedood.

Dat heeft de politie bekendgemaakt. Het drama heeft zich zondagmiddag voltrokken toen er geen toezicht was op kinderboerderij 'Het Weike'. Volgens een politiewoordvoerder zijn vier dieren dood en twee beestjes zijn nog onder behandeling van een dierenarts. "Een cavia lijkt dood getrapt en van twee Degoes zijn de staarten afgetrokken. Alle dieren zijn echt heel vreselijk mishandeld.''

De politie is op zoek naar getuigen van het drama.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Berend Botje

    Zal niet gebeuren, de beweegreden van de PvdD is een diep gewortelde afkeer van alles wat met de landbouw te maken heeft en vooral van de mensen die in deze sector werkzaam zijn. Men is niet geïnteresseerd in hetgeen er binnen de grachtengordel met dieren gebeurt. Hun verontwaardiging is louter selectief en wordt alleen gebruikt om hun antiboer-ideologie nog meer te kracht bij te zetten.

  • no-profile-image

    gert

    Direct de PvdD waarschuwen en vragen stellen in de Tweede Kamer

Of registreer je om te kunnen reageren.