Home

Achtergrond 179 x bekeken

Crucell presteert beter dan verwacht

Biotechnologiebedrijf Crucell heeft in het eerste kwartaal van 2009 beter gepresteerd dan verwacht.

Zowel de omzet als de nettowinst kwam hoger uit dan de verwachting van analisten. Crucell maakte zijn cijfers woensdag bekend. In het kwartaal boekte Crucell een nettowinst van 0,2 miljoen euro bij een omzet van 73,7 miljoen euro. Analisten rekenden gemiddeld op een nettoverlies van 3 miljoen euro op een omzet van 65 miljoen euro.

Het bedrijf herhaalde zijn eerder gepubliceerde verwachtingen voor 2009. De omzet zal volgens Crucell dit jaar met 20 procent groeien. Verder verwacht het bedrijf dat de operationele winst dit jaar significant zal verbeteren ten opzichte van 2008. Het bedrijf verwacht geen hinder te ondervinden van de moeilijke omstandigheden op de financiële markten.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.