Home

Achtergrond 1 reactie

Bezwaar tegen veehouderij uit Deurne ingetrokken

De Werkgroep Behoud de Peel heeft het bezwaar tegen de verlening van een Natuurbeschermingswetvergunning aan een veehouderij in Deurne ingetrokken.

Het bedrijf heeft de toename van de ammoniakuitstoot via saldering gecompenseerd. De eerder verleende Natuurbeschermingswetvergunning blijft nu in stand. Volgens de werkgroep zouden alle illegale uitbreidingen op deze manier behandeld kunnen worden.

Op 1 april heeft de Raad van State twee uitspraken gedaan inzake beroepen van Werkgroep Behoud de Peel tegen door de provincie Noord-Brabant verleende Natuurbeschermingswetvergunningen. Daardoor is veel commotie ontstaan over verleende milieuvergunningen rondom natuurgebieden.

Kelly Lubbers

Eén reactie

  • no-profile-image

    gert

    Ineens waren bijna alle boeren bij natuurgebieden illegaal,de boeren moeten tegenwoordig door het stof voor de natuurorganisaties.Je bent tegenwoordig boer bij de gratie van milieu- en natuurorganisaties en de interpretaties van Raad van State

Of registreer je om te kunnen reageren.