Home

Achtergrond

AB en AOC bieden opleiding met baangarantie

Personeelsvoorzieners AB Oost en AB Groningen beginnen met opleidingscentrum AOC Terra vanaf 1 augustus de MBO-opleidingen Young Farmers en Young Greens.

De nadruk ligt op leren in de praktijk, met na afronding van de opleiding een baangarantie. Leerlingen gaan drie dagen per week op stage en ontvangen hiervoor een stagevergoeding zoals gebruikelijk in de beroepsbegeleidende leerweg. Young Farmers is bedoeld voor jongeren die in de veehouderij of akkerbouw willen werken.

Young Greens is voor jongeren die hun toekomst zoeken in het park- en landschapsbeheer. Na afronding van de opleiding wordt een jaarcontract bij AB aangeboden. AB biedt de leerlingen een scooter voor woon-werkverkeer.

Of registreer je om te kunnen reageren.