Home

Achtergrond

Weggelopen ouders gevonden

Een Duits paar dat in Noord-Italië drie kinderen achterliet in een pizzeria, is donderdag in een bos bij de rivier Dora Baltea in de omgeving van de stad Aosta gevonden.

De politiechef van Aosta, Allesandro Carmeli, zei dat de twee leven. Aanvankelijk werd gevreesd dat de 26-jarige moeder van drie kinderen in de leeftijd van tien maanden, vier en zes jaar en haar 24-jarige vriend zichzelf wat zouden aandoen. De twee hadden kennelijk te kampen met problemen met de politie, geldgebrek, drugs en leden aan neerslachtigheid. De vriend staat in Duitsland genoteerd als voortvluchtig.

Het stel liet zondag na het eten drie kinderen achter in een pizzeria in een buitenwijk van Aosta. De auto van het stel werd snel gevonden waarna de Italiaanse politie op grote schaal een zoekactie met hulp van speurhonden en helikopters begon in de wijde omgeving.
De biologische vader van de kinderen zit in Duitsland wegens kindermishandeling in de cel. De moeder heeft haar huidige partner in de gevangenis ontmoet. De kinderen komen uit Olpe bij Keulen en worden vrijdag naar de grootouders in Duitsland gebracht. Ze maken het volgens de Italiaanse autoriteiten goed.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.