Home

Achtergrond

Weer koninklijk bezoek in Keukenhof

Keukenhof in Lisse mocht vandaag voor de tweede keer in korte tijd koninklijke gasten ontvangen.

In de ochtend bracht koningin Silvia van Zweden een bezoek aan de beroemde bloemententoonstelling. Prinses Máxima vergezelde haar.

Koningin Beatrix opende enkele weken geleden Keukenhof, die dit jaar zijn zestigste editie beleeft. Prinses Victoria, de oudste dochter van koningin Silvia en de Zweedse troonopvolgster, was twee jaar geleden in de bloementuin.

De Zweedse koningin en koning Carl Gustaf werkten woensdag de tweede dag af van hun driedaagse staatsbezoek aan Nederland. Terwijl Silvia zich bewonderde om de in bloei staande tulpen en narcissen, bezocht haar echtgenoot onder meer het Internationaal Gerechtshof en het Joegoslavië Tribunaal in Den Haag.

Carl Gustaf nam daarna op het hoofdkantoor van Royal Dutch Shell deel aan een rondetafelgesprek over milieutechnologie, terwijl zijn vrouw doorreisde naar het Mauritshuis in Den Haag.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.