Home

Achtergrond 1 reactie

WHO bezorgd over uitbraak varkensgriep

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is bezorgd over de uitbraak van een nieuwe variant van de varkensgriep in de Verenigde Staten en in Mexico.

Het orgaan van de Verenigde Naties maakte vandaag in Geneve bekend dat het SHOC, het Strategisch Actiecentrum voor de Gezondheid, aan het werk is gezet. Dit centrum richt zich op acute problemen met de volksgezondheid.

Donderdag werd bekend dat zeven Amerikanen kampen met varkensgriep. In Mexico gaat het mogelijk om achthonderd gevallen, maar hier is nog geen officiële bevestiging van. De Mexicaanse autoriteiten verwachten snel testresultaten bekend te kunnen maken.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Piet

    Bij Vion praten de inkopers al dat de dicussie over de griep de prijs negatief gaat beinvloeden.
    Waarom verbaast me dit niet!!!!????

Of registreer je om te kunnen reageren.