Home

Achtergrond 223 x bekeken

Utrechtse haven floreert

De Utrechtse haven op het industrieterrein Lage Weide maakt een enorme groei door.

De overslag in de haven is in het eerste kwartaal van 2009 met 11,5 procent gestegen ten opzichte van 2008, zo meldt de gemeente Utrecht dinsdag. Twee jaar geleden trokken veel bedrijven weg van het industrieterrein. Ongeveer een derde van de bedrijfspanden stond leeg.

"We hebben enorm gelobbyd om Lage Weide weer in the picture te krijgen. Het vertrouwen was destijds weg, maar komt geleidelijk weer terug'', zegt Theo Van Oijen, bestuurslid van de Industrievereniging Lage Weide (ILW). "Je kunt ieder weiland volzetten met panden, maar als je al een goed terrein hebt, aan het water nota bene, is dat zonde.''

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.