Home

Achtergrond 163 x bekeken 7 reacties

Schreijer-Pierik verlaat Kamer na verkiezingen

CDA-Kamerlid en landbouwwoordvoerder Annie Schreijer-Pierik keert na de volgende verkiezingen niet terug in het parlement.

Dat heeft ze de CDA-fractie laten weten. Schreijer-Pierik zit al sinds 1998 in de Kamer en is daarmee een van de langstzittende parlementariërs. Belangrijkste reden voor haar besluit is de grote belasting die het Kamerwerk met zich meebrengt. Ze kreeg het laatste jaar last van hartklachten.

Foto

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  annie

  Hopelijk komt er voor WAT BEN IK BLIJ na de financiële crisis een voedsel crisis! Hopelijk staat WAT BEN IK BLIJ bij het delen dan achteraan in de rij! Eenmaal aan de beurt is het voedsel op, langzaam gaat het bij WAT BEN IK BLIJ, van creperen naar reïncarneren. Hopelijk, in jawel een VOS!!

 • no-profile-image

  jan.pierik@hotmail.com

  Een beetje zielig, zoals sommigen hier reageren op een persoon(lijk bericht). Als je zo over mensen praat, kun je dan wel echt hart hebben voor dieren???? Ik hoop dat wij boeren ons van dit geneuzel ver verwijderd houden!

 • no-profile-image

  boer

  een garnaal heeft altijd nog meer hersencellen dan een wakker dier

 • no-profile-image

  Wat ben

  Mijn hart juigt nu deze niets zeggende tante haar zetel inlevert. Helaas 11 jaar te laat. Nu kan ze, met haar "monogame" man het jachtgeweer gaan hanteren. Het is het enigste feit waarvoor ze zich sterk heeft gemaakt in de kamer is: Hoe zorg ik ervoor dat men man voor de lol dieren kan blijven doodschieten. Hij schiet zo graag vossen, dus zal ik zorgen dat dat mogelijk blijft. Gelukkig dat ze nu weggaat. Ik hoop dat ze nog heel lang leeft. Daarna hoop dat ze reincarneert in, jawel, een VOS. Hopelijk leeft haar man dan nog..............

 • no-profile-image

  Bedankt

  Jammer dat Annie vertrekt. Ik had haar graag nog jaren langer in de politiek gezien. Zij had tenminste verstand van zaken omtrend landbouw en natuur en had met beiden het beste voor. Hopelijk word de politiek snel weer aangevuld met mensen die ook in de praktijk staan.

 • no-profile-image

  een wakker dier

  Ik ben ook heel blij dat deze spreekbuis van allen die fout zijn in de boerenwereld, van het toneel verdwijnt!
  Een vos is echter geen dom dier.
  Daarom kan zij dus nooit als vos terugkomen.
  Eerder als garnaal....!

 • no-profile-image

  gert

  van Natura 2000 krijgen ook veel boeren het met hun hart ,dus Natura 2000 is ongezond

Laad alle reacties (3)

Of registreer je om te kunnen reageren.