Home

Achtergrond

Saladebedrijf Johma schrapt banen

Johma, bekend van de gelijknamige salades, gaat 63 banen in de productie en logistiek schrappen. Dat heeft het bedrijf vandaag bekendgemaakt. Het bedrijf heeft een deel van de productie verplaatst naar Duitsland.

,,Wij betreuren het enorm dat we van een aantal van onze mensen afscheid moeten nemen. Maar het is noodzakelijk als we in de huidige markt en binnen de actuele economische situatie toonaangevend willen zijn en blijven'', stelt directeur Frank Mink. Het bedrijf uit Losser heeft ongeveer 280 medewerkers in dienst.

Vorige maand werd bekend dat de eigenaar van Johma, het Britse beursgenoteerde bedrijf Uniq, het saladebedrijf wil verkopen. Uniq wil zich gaan richten op de eigen thuismarkt. Volgens Johma staat de reorganisatie los van de plannen om het bedrijf te verkopen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.