Home

Achtergrond 148 x bekeken 2 reacties

Prijs zuivelproducten omlaag

Bijna alle voedingsmiddelen waren afgelopen maand 0,5 % duurder dan in februari. Fruit was met een prijsstijging van 1,7 % een uitschieter.

Melk, kaas en eieren waren in maart 0,3 % goedkoper dan in februari. Groenen en aardappelen daalden afgelopen maand het hardst in prijs: min 1,5 %.

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Veehouder

    Het quotum verlagen, de prijzen schieten omhoog! Heeft het S.Schenk het nog niet door? Sieta en Peter staan met twee benen op de grond. Zweeft Sien Jan door de wolken, kan hij hard vallen of valt hij te pletter? Maar ergernog, hoeveel donderen mee naar onder! Of zou Siem Jan nog gelijk krijgen in de toekomst, zodat de prijzen zullen stijgen door een te kort. En zullen de consumenten zeggen, wij betalen die arme boer een kostprijsdekkende prijs!! Het is maar waar je in gelooft!

  • no-profile-image

    nuchtere boer

    kom op , verhoog het quotum met 15 procent, laat het voor 95 procent volgemolken worden. de prijzen zullen als kaartenhuizen instorten en de grote bestuurders zullen hun handen in onschuld wassen, want het quotum is immers niet volgemolken. dat is precies wat nu ook gebeurd. laat je toch niks wijsmaken. het gaat echt de verkeerde kant op.

Of registreer je om te kunnen reageren.