Home

Achtergrond 227 x bekeken

Paasdrukte leidt tot ongelukken op de weg

De combinatie van mooi weer en een lang paasweekend heeft veel Nederlanders op de been gebracht vandaag.

Een ochtendspits was vrijwel afwezig maar rond het middaguur stond er zo'n 120 kilometer file. Dat heeft de ANWB gemeld. De grootste knelpunten vormden de A12 en de A1. Op verscheidene plaatsen hebben ongelukken tot opstoppingen geleid.

Op de A12 bij Driebergen onstonden in beide richtingen files wegens een geschaarde auto met caravan in de rijrichting Utrecht. Een hierdoor afgeleide automobilist veroorzaakte in tegenovergestelde richting ook een aanrijding.

Op de A1 onstonden in beide richtingen files op verschillende plekken vanwege een aantal kleine ongelukken. Op de A12 stond vanaf de Duitse grens een file van 15 kilometer in de richting van Arnhem.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.