Home

Achtergrond 204 x bekeken 3 reacties

PVV trekt 225.000 euro uit voor Ramekers

Voor de wachtgeldregeling voor zijn vertrokken voorzitter Ramekers heeft het PVV in de jaarrekening 2008 een voorziening getroffen van 225.000 euro.

Dat blijkt uit de concepten van jaarrekening en jaarverslag over 2008 die het Productschap Vee en Vlees gisteren op zijn website heeft gepubliceerd en die het bestuur bespreekt in zijn openbare vergadering woensdag aanstaande.

Op dit bedrag wordt geen toelichting gegeven. Opvallend is dat in de stukken niets valt te lezen over de toedracht van het wachtgeld en het rumoer dat daarover is ontstaan.

Het jaarverslag merkt slechts op dat voorzitter Ramekers begin maart 2008 zijn vertrek heeft aangekondigd en dat hem het ontslag per september 2008 is verleend.

De voorziening van 225.000 euro die in de jaarrekening is opgenomen heeft volgens de woordvoerster van het schap betrekking op de jaren 2009-2011. In het eerste jaar krijgt Ramekers 80 procent van het laatst genoten salaris doorbetaald, in de twee jaren daarna 70 procent.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  JAN

  3 Jaar op water en brood lijkt me beter voor deze ordinaire graaier!

 • no-profile-image

  boer

  Met dank aan de lto, die zomaar in het geheim deze oprotpremie wilde betalen van boerengeld. Schaam je annechiem en trek je conclusie, vertrek !!! Je kunt niet meer functioneren als voorzitter van het PVV

 • no-profile-image

  gert

  ook nog een reis naar z-afrika en de dienstauto kon hij krijgen

Of registreer je om te kunnen reageren.