Home

Achtergrond 142 x bekeken

Oranjebond: stop met optredens

De Bond van Oranjeverenigingen adviseert alle oranjeverenigingen om de openbare optredens af te gelasten.

Dat zei voorzitter Michiel Zonnevylle van de bond vandaag.

,,De oranjeverenigingen adviseer ik om in overleg te treden met het lokaal bestuur om te besluiten de openbare optredens af te lasten. Laat zaken als vrijmarkten gewon langzaam aflopen, maar nieuwe openbare optredens, zoals concerten niet meer doorgaan'', aldus Zonnevylle.

Hij vindt niet dat er nu te veel paniek en onrust moet uitbreken, maar hij vindt het evenmin kies om straks nog met allerlei openbare optredens te starten. ,,Ook wij in Leiderdorp hebben bijvoorbeeld een groot vuurwerkfestijn afgelast'', zet Zonnevyllle. Hij betreurt het incident en betitelt het als afschuwelijk.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.