Home

Achtergrond 144 x bekeken

Obama: basis voor herstel gelegd

De Amerikaanse regering is begonnen met het werk voor herstel van Amerika.

De basis voor herstel is gelegd. Dat heeft president Barack Obama woensdag gezegd tijdens een toespraak in St.Louis in de staat Missouri, waar hij terugblikte op zijn eerste honderd dagen als staatshoofd. Obama zei tegen zijn aanhangers dat hij met een voldaan gevoel terugkijkt op de verrichtingen van zijn regering, maar nog lang niet tevreden is met de geboekte vooruitgang. "Er moeten nog moeilijke beslissingen genomen worden in de toekomst'', zei hij tijdens een zogenoemde town hall meeting.

Volgens Obama waren de uitdagingen bij zijn aantreden als president "ongekend in omvang'', doelend op de economische crisis die het land in een diepe recessie heeft gestort.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.