Home

Achtergrond 334 x bekeken 3 reacties

Noorderland Melk sluit toch goed boekjaar 2008 af

Leverancierscoöperatie Noorderland Melk heeft boekjaar 2008, ondanks financiële strubbelingen vorig jaar, toch goed afgesloten.

Dit zegt voorzitter Ad van Velde van de coöperatie. Noorderland Melk heeft vorige week haar ledenbijeenkomst gehouden. Bij die gelegenheid toonden de leden zich in meerderheid tevreden over de resultaten die in het voorbije jaar zijn behaald.

Er is volgens Noorderland uiteindelijk toch een gemiddeld goede melkprijs ontvangen door de leden. Ook is over 2008 een mooie winst behaald. Die wordt bij Noorderland (deels) uitbetaald in het boekjaar 2010.

Dit jaar wordt pas een nabetaling over 2007 uitgekeerd. Dat was voor Noorderland het eerste jaar dat de coöperatie actief was. Bovendien was het een gebroken boekjaar.

Het jaar 2008 is het eerste volledige boekjaar voor de leverancierscoöperatie. In dat jaar werden de leden enkele keren opgeschrikt door berichten over verlate uitbetalingen en kortingen.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  brabander

  En de melkprijs dan?Of is alleen de prijs van DOC en FCF belangrijk?

 • no-profile-image

  van der wal

  Weer zo'n voorbeeeld.Ik weet niet hoe andere lezers er over denken,maar ik vind de berichtgeving van het agrarisch dagblad erg eenzijdig.Het gaat meestal alleen maar over de melkprijs van FrieslandCampina en DOC.Maar hoe hoog is de melkprijs van Noorderland?En wat betaald van Bakel?
  Hoezo onafhankelijke dagblad?

 • no-profile-image

  peer

  nieuwkomers doen het altijd beter?
  2jaar op je nabetaling wachten http://www.youtube.com/watch?v=tHAtBQVu4Q8

Of registreer je om te kunnen reageren.