Home

Achtergrond 217 x bekeken 2 reacties

Noodcomité volgt varkensgriep nauwlettend

Een noodcomité van deskundigen van de WHO besprak de uitbraak van varkensgriep bij Mexicanen vandaag nog, maar heeft vooralsnog geen beslissingen genomen.

Directeur-generaal Margaret Chan van de WHO roept landen op extra bedachtzaam te zijn op een mogelijke uitbraak van de varkensziekte. Zij brak een bezoek aan de Verenigde Staten af om terug te keren naar het WHO-hoofdkwartier in het Zwitserse Genève om de situatie te bespreken.
Het noodcomité volgt de ontwikkelingen nauwlettend, maar voor zondag staat geen vervolgoverleg op het programma. De vijftien experts onder wie Chan kregen vandaag de laatste informatie van de Mexicaanse en Amerikaanse autoriteiten te horen. De WHO stuurt topfunctionarissen naar beide landen om samen te werken met de lokale autoriteiten.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Natalie De Wit

  Mijn echtgenoot vertrekt binnen twee weken naar Los Angeles voor een IT congres.
  Mijn vraag is of er extra voorzorgsmaatregelen moeten genomen worden of enige zaken zijn waar hij best rekening mee houdt eens hij daar is ?
  Dank bij voorbaat

 • no-profile-image

  Paul Jansen

  de kans dat u 1 miljoen euro wint in een of andere loterij is groter dan het besmet raken met H1N1. Mocht u dus onlangs een grote prijs gewonnen hebben dan.......................................................

Of registreer je om te kunnen reageren.