Home

Achtergrond 1 reactie

LTO Noord niet tevreden met EHS-plan

LTO Noord Noord-Holland is teleurgesteld in de beleidsnota Herijking Ecologische Hoofdstructuur in Noord-Holland.

LTO Noord vindt dat de provincie geen integrale aanpak heeft en geen rekening houdt met de agrarische sector. "De voorstellen voor ontgrenzen en herbegrenzen zijn uitsluitend gebaseerd op ecologische uitgangspunten. Het draagvlak ontbreekt hierdoor bij de agrarische sector", aldus LTO Noord.

LTO Noord vindt dat de provincie Noord-Holland herijking van de EHS niet kan uitwerken op basis van slechts één ecologisch onderzoek. Zij adviseert de provincie dwingend om ervoor te zorgen dat het agrarisch productiegebied minimaal gelijk blijft, dat de landbouwstructuur als uitgangspunt is en dat de realisatie gebeurt op basis van vrijwilligheid, maatwerk en deskundigheid.

Agrarisch Dagblad

Eén reactie

  • no-profile-image

    jan

    Noord-Holland schijnt ook teleurgesteld te zijn dat de 70 miljoen euro van Icesave nog niet teruggeboekt is

Of registreer je om te kunnen reageren.