Home

Achtergrond 1 reactie

'Gezonde crisis' in Week van de Gezondheid

Gezonde crisis is het thema tijdens de Week van de Gezondheid die van 6 tot en met 12 april wordt gehouden.

De Week van de Gezondheid wordt georganiseerd door de Nederlandse Public Health Federatie (NPHF). Met het thema wil de organisatie benadrukken dat ook in tijden van crisis mensen moeten blijven investeren in hun gezondheid. "De financiële en economische crisis is een feit en manifesteert zich maatschappijbreed. Overheden nemen allerlei maatregelen om de effecten te verzachten. Van diverse kanten is al aangegeven dat economisch herstel moet komen door onder meer te investeren in duurzaamheid en het versterken van de kenniseconomie. De NPHF wil over het voetlicht brengen dat in dit rijtje ook de volksgezondheid thuishoort.''

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    monique bijl-van der linden

    Investeren in duurzaamheid en het versterken van de kenniseconomie. Een oplossing in de gezondheidszorg is mensen meer kennis verstrekken in preventieve gezondheid, zodat daadwerkelijk er problemen in de kiem gesmoort kunnen worden. Kijk eens naar hart- en vaatziekten, suikerziekten, kanker, COPD. We kunnen met elkaar heel veel bereiken voor de gezondheidszorg als we gaan samenwerken voor RESULTAAT!
    Lieve mensen we hebben maar een lichaam daar moeten we allemaal zuinig op zijn. Dan kunnen we met elkaar de toekomst gezond te gemoet zien, en blijft de gezondheidszorg betaalbaar in ons land! En het mooiste is, er wordt veel leed bespaard voor de mens. Laten we er met elkaar voor zorgen, dat de doktoren betaald krijgen voor zijn niet zieke patiënten. Dan zal de wereld daadwerkelijk veranderen. Ik ben geen levensverbeteraar, maar ik wil het beste voor de mens! Aan U de keus!

Of registreer je om te kunnen reageren.