Home

Achtergrond 261 x bekeken 2 reacties

Friesland Bank overweegt schrappen arbeidsplaatsen

Friesland bank overweegt banen te schrappen gezien de huidige moeilijke marktomstandigheden.

Dat zei een woordvoerster van de bank maandag. Bij de bank werken twaalfhonderd mensen, van wie een groot deel niet in vaste dienst is. "Daar wordt in eerste instantie naar gekeken'', aldus de woordvoerster. Deze week vinden er gesprekken plaats met de ondernemingsraad en verschillende vakbonden. Friesland Bank publiceert donderdag de jaarcijfers en maakt daarbij meer bekend over eventuele ingrepen.

Friesland Bank heeft sinds 1 april een nieuwe topman, oud-Fortisbestuurder Robbert Klaasman. Hij volgde Willem Cramer op die twee weken daarvoor opstapte, na een verschil van inzicht met de raad van commissarissen over het te voeren beleid.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    gert

    Vrees dat er iets heel erg mis is bij de friesland bank

  • no-profile-image

    gert

    dan weer winst maken.

Of registreer je om te kunnen reageren.