Home

Achtergrond

Drukte op zonovergoten stranden

Het strand bleek vandaag een uitstekende plaats om te zonnebaden. De terrassen van strandtenten zaten vanaf vroeg in de middag al vol.

"Het is hier afgeladen. Ik sta er zelf ook van te kijken'', zei een woordvoerder van strandclub Wij in Scheveningen. "Overal worden stoelen vandaan gesleept. Voor de omzet is dit een hele goede dag'', aldus de woordvoerder.

De warme jassen en truien zijn vandaag definitief uitgedaan. "" Mensen zitten gewoon in hun hemdje op het terras'', constateert de eigenaresse van Habana Beach bij Kijkduin. "Korte rokjes en blote benen in overvloed!'', zegt een terrasganger van strandtent Twins in Scheveningen.

Ook op het Noord-Hollandse strand is het druk. "Veel mensen hebben een dag vrij genomen'', zegt de manager van de Bloemendaalse Beach Club Vroeger waar het terras ook is volgestroomd. "Een goede start van het seizoen. Dat mocht ook wel na vorige zomer'', aldus de manager.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.