Home

Achtergrond 195 x bekeken

DR moet nog 200 bedrijven uitbetalen

Een kleine 200 boeren hebben nog geen Europese pre­mies ontvangen in het kader van de uitbetaling van de bedrijfstoe­slagen.

Dat meldt Dienst Regelin­gen. De overige 62.200 agrarische bedrijven hebben de uitbetaling voor 1 april ontvangen.Tot nu toe is 676,9 miljoen euro uitbetaald. De dienst is hiermee verder dan vorig jaar op hetzelfde moment. Toen waren op de peil­datum van 1 april 90 procent van de toeslagen uitbetaald.

De 200 bedrijven die nog geen geld hebben ontvangen zijn hier­over telefonisch benaderd, meldt DR. ”We verwachten de helft hier­van deze maand af te kunnen ron­den”, aldus de organisatie. De re­den waarom de bedrijven nog niet betaald zijn is verschillend.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.