Home

Achtergrond 480 x bekeken 3 reacties

DLV helpt bij opgeven Gecombineerde Opgave

DLV-adviseurs helpen dit jaar agrariërs bij het invullen van de (digitale) Gecombineerde Opgave.

Volgens DLV hebben opmerkelijk veel agrariërs de hulp van adviseurs ingeroepen. Freddy Keurhorst, adviseur DLV:"Een groot aantal ondernemers vult dit jaar de Gecombineerde Aanvraag voor het eerst digitaal in. Het belang van een juiste en volledige invulling is groot. Bij DLV zijn de adviseurs prima op de hoogte van de regeling. Wij zijn de ondernemers graag van dienst om te helpen bij het invullen van zowel de digitale als ook de papieren versie van de opgave."

"Een belangrijke tip die ik aan de ondernemers mee wil geven: denk er aan dat wanneer de opgave via de computer ingevuld wordt, er een gebruikerscode, wachtwoord en TAN-codes nodig zijn", aldus Keurhorst.

Met de Gecombineerde Opgave moeten boeren onder andere de gegevens in voor de landbouwtelling en het Gebruik Gewaspercelen en de Verzamelaanvraag opgeven. Ook vragen de ondernemers de uitbetaling van toeslagrechten aan met de Gecombineerde Aanvraag. Nieuw is dat er dit jaar geen papieren aanvraagformulieren toegestuurd worden, tenzij dit persoonlijk aangevraagd is bij het LNV-loket.

Foto

Laatste reacties

 • no-profile-image

  gert

  Vooral het plaatsen van een kruisje schijnt een probleem te zijn.

 • no-profile-image

  boer zonder opleiding

  bureaucratie en nog eens bureaucratie , het moet niet erger worden. straks moeten we nog een advocaat inhuren om de formulieren in te vullen.

 • no-profile-image

  Johan

  Vooral lekker als je geen Explorer hebt (ja er zijn mensen met een Apple)
  Dan kun je opeens niet mee doen
  En dat terwijl de overheid open source software wil bevorderen
  Firefox heeft een aandeel van 20% maar bij het ministerie hebben ze daar blijkbaar nog nooit van gehoord

Of registreer je om te kunnen reageren.