Home

Achtergrond

DLV Plant wint 'Best Managed Companies' titel

Het Wageningse adviesbureau DLV Plant is één van de 50 best geleide ondernemingen van Nederland.

Dat blijkt uit het 'Best Managed Companies' programma van accountantsbureau Deloitte.

De competitie richt zich op niet-beursgenoteerde ondernemingen met minstens 50 medewerkers en een omzet van minimaal 10 miljoen euro. De focus ligt op de achterliggende strategie, en niet zozeer op groeicijfers. Risicomanagement, interne organisatie en verkoopbeleid krijgen extra aandacht.

Directeur Jacco van der Wekken is blij met de titel: "wij zijn gegroeid in een markt die heftig in beweging is. Van een doorgeefluik van kennis zijn we ontwikkelaar van kennis geworden." Aan het onderzoek werkten Nyenrode Business Universiteit, de Kamer van Koophandel, VNO-NCW en Management Team mee.

Of registreer je om te kunnen reageren.