Home

Achtergrond 3 reacties

CDA krijgt spoeddebat over Natura 2000

De Kamer houdt op korte termijn, vermoedelijk morgen of donderdag, een spoeddebat over de vergunningverlening rond Natura 2000-gebieden.

CDA-Kamerlid Ger Koopmans heeft vanmiddag hierom gevraagd. Eigenlijk steunde geen enkele fractie het verzoek van het CDA, omdat de Kamer volgende week woensdag al gaat debatteren over Natura 2000. Bovendien heeft SGP’er Bas van der Vlies al vragen gesteld over de materie.

Maar aangezien de CDA-fractie voldoende leden telt om op eigen kracht een spoeddebat aan te vragen, komt het er. Van der Vlies vroeg of minister Gerda Verburg zijn vragen dan wel vóór het debat wil beantwoorden.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  gert

  Door Natura 2000 is de boer bijna alle rechszekerheid ontnomen,Veerman heeft destijds in Brussel Nederland royaal voorzien van Natura 2000 gebieden,nu zitten we met de gebakken peren .Laat het CDA nu zelf de problemen maar oplossen,die de CDA minister achtergelaten heeft.

 • no-profile-image

  v K

  (Z)LTO heeft ons door hun 'inzet' helemaal van de regen in de drup geholpen! Leuk afscheidskadootje van Vermeer. En trouwens wanneer wordt de belangenverstrengeling van deze machtigste persoon in de agri-business eens breed aan de kaak gesteld: hij heeft een hoge functie bij Rabobank, Eureko, Vion en ZLTO. Tja dan is het niet raar dat wij boeren uitgemolken worden, toch?

 • no-profile-image

  henk

  Veerman en Vermeer zitten allebei bij de rabobank,dit om te laten zien dat de landbouw goed vertegenwoordigd is in het bestuur,net als Wim Kok en Lodewijk de Waal bij de ING die daar de werknemersbelangen moeten behartigen,we hebben het wel gezien,hun eigen zakken eerst vullen

Of registreer je om te kunnen reageren.