Home

Achtergrond 226 x bekeken 2 reacties

Boer onthoofdt kleindochter voor goede oogst

Een bijgelovige boer uit India heeft zijn 10 jaar oude kleindochter onthoofd.

Hij was ervan overtuigd dat hij een goede oogst zou krijgen, als hij de zaden die hij wilde zaaien zou mengen met het bloed van het meisje. Dat meldden Indiase media vandaag. De moord vond zondag plaats in een plattelandsdorpje in de staat Orissa, in het oosten van India. Met een bijl onthoofdde de boer het meisje in zijn huis.

"Het bloed liet hij vervolgens in een pot lopen'', aldus een politieagent. Dorpsbewoners ontdekten de gruwelijke moord. Ze overmeesterden de dader en droegen hem over aan de politie. De boer had de zaden met het bloed afgelopen maandag willen zaaien, op een heilige dag van de hindoeïstische kalender.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  jaap

  Wat een belachelijk bericht van het AgD!

  Dit is meer iets voor de Telegraaf.

 • no-profile-image

  roosje

  Lekker belangrijk

Of registreer je om te kunnen reageren.