Home

Achtergrond 183 x bekeken 1 reactie

Wijers: Overheid moet geld uitgeven

De overheid moet in deze tijd van crisis geld uitgeven en vooral niet bezuinigen op investeringen.

Onderwijs, onderzoek en innovatie hebben juist miljarden euro's extra nodig. Dat zei Hans Wijers, bestuursvoorzitter van chemieconcern AkzoNobel en voormalig minister van Economische Zaken, vandaag in een interview met het AD.

Om te voorkomen dat de overheidsfinanciën door die extra uitgaven uit de hand lopen moet volgens Wijers tegelijkertijd worden beslist over maatregelen als de geleidelijke afschaffing van de hypotheekrenteaftrek en verhoging van de pensioenleeftijd . "Het zijn twee noodzakelijke maatregelen die nu geen pijn doen, maar uiteindelijk wel geld opleveren.''

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    realist tot in de kist

    Jaaah de overheid moet nog meer geld van de boeren burgers en buitenlui jatten.
    Vooral door blijven gaan met miljarden uitgeven aan allerlei flauwe kul.
    Vooral door blijven gaan.... tot onze volgende Min. Pres. Wilders, orde op zaken gaat stellen!

Of registreer je om te kunnen reageren.