Home

Achtergrond 158 x bekeken

Week 11: slachtkippen gelijk/-1 cent

Er is in week 11/2009 geen eenduidige tendens bij de slachtkippennoteringen. Na vier weken onveranderde slachtkippenprijzen haalde Pluimveebeurs Barneveld 1 cent van zijn slachtkippennotering af. NOP en Deinze lieten hun slachtkippennoteringen net als in de voorgaande weken ongewijzigd.

Ondanks de daling bij Pluimveebeurs Barneveld steken de slachtkippennoteringen over de hele linie (NOP, Pluimveebeurs Barneveld en Deinze) steeds verder uit boven het niveau van vorig jaar. Toen daalden in week 11 de prijzen over de hele linie met 2 cent. De bruine hennen van Pluimveebeurs Barneveld liggen nu op 33 cent, vorig jaar in week 11 was dat 19 cent. NOP ligt 9 cent boven vorig jaar en Deinze blijft niet ver achter met een 8 cent hogere notering dan vorig jaar in dezelfde week.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.