Home

Achtergrond

Wandelaars vinden lichaam onder zand in duinen

In de duinen van Hoek van Holland is woensdag het lichaam van een onbekende persoon gevonden.

Het lichaam ligt grotendeels onder het zand. Dat heeft een woordvoerder van de politie gezegd. Het is onduidelijk of het om een man of een vrouw gaat. Ook weet de zegsman niet of er sprake is van een misdrijf.

Wandelaars troffen het lichaam rond drie uur 's middags aan in de duinen tussen de boulevard en het strand. Volgens de woordvoerder zagen zij iets liggen dat op een broek leek. ,,Toen ze beter keken, zagen ze ook iets dat op huid leek.'' Na onderzoek door de politie bleek dat het om een lichaam ging.

De technische recherche kan pas donderdagochtend bij daglicht verder onderzoek doen. ,,Het is nu te donker'', aldus de woordvoerder. Het gebied rond het lichaam is afgezet en wordt de komende nacht bewaakt.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.