Home

Achtergrond 202 x bekeken

Voetbalplaatjes Albert Heijn raken op

De voetbalplaatjes van Albert Heijn raken een week voor het einde van de actie op.

Dat zegt een woordvoerster van de supermarktketen. Winkels in Amsterdam en Maarssen zitten al zonder plaatjes. Er zijn er nog 10 miljoen in omloop, maar de winkels krijgen geen nieuwe plaatjes meer. Kinderen die hun album nog niet vol hebben, kunnen woensdag naar een ruilmiddag in de Kuip.

In totaal zijn er 500 miljoen plaatjes en 750.000 verzamelalbums gedrukt. Albert Heijn wil niet zeggen of de omzet door de voetbalplaatjesactie is gestegen. Volgende week begint de supermarktketen met een nieuwe actie, die ,,ook leuk is voor jonge gezinnen en kinderen''. Om wat voor actie het gaat, wil Albert Heijn niet zeggen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.