Home

Achtergrond 157 x bekeken

Verhagen twittert op de blauwe loper

Minister Maxime Verhagen van Buitenlandse Zaken informeert de volgers van zijn Twitter op internet dinsdag regelmatig over zijn ervaringen tijdens de Afghanistan-top.

Onderweg naar het conferentiecentrum in Den Haag bedankte hij bijvoorbeeld iedereen voor de aanmoedigingen en goede wensen.
Vanaf de blauwe loper wist hij snel een foto te maken en door te sturen. Hij stond daar te wachten om onder anderen de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton en president Hamid Karzai van Afghanistan te begroeten. "Met Clinton gesproken, kop koffie in de NL delegatiekamer, verder ministers ontvangen'', schreef hij kort na tien uur.

Verhagen staat bekend als een fanatiek gebruiker van de online dienst die gebruikers in staat stelt om de buitenwereld via sms en mms te informeren over hun dagelijkse beslommeringen. In februari sprak premier Jan Peter Balkenende zijn partijgenoot nog aan omdat die een foto vanuit de besloten ministerraad op internet had geplaatst.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.