Home

Achtergrond 1 reactie

Verburg daagt creatieve ondernemers uit

Minister Gerda Verburg (LNV) daagt ondernemers uit te komen met ideeën die bijdragen aan het behoud van biodiversiteit en trekt de portemonnee voor de beste innovaties.

Voorbeelden daarvan zijn bouwmaterialen waarin dieren kunnen nestelen, visnetten die de bodem niet beschadigen of een internetdienst die inzicht geeft in de effecten op de biodiversiteit. In totaal is 3,4 miljoen euro beschikbaar.

De rijkdom aan soorten in de natuur staat zowel hier als in het buitenland onder grote druk. Ondernemers kunnen een product of dienst ontwikkelen waaraan de wereld iets heeft en waaraan ze zelf verdienen.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    EdwinR66

    Misschien een idee om nieuwe bestrijdingsmiddelen makkelijker, sneller en ook voor kleine teelten beschikbaar te maken. Zoals we weten werken die meestal specifieker en zijn er minder neveneffecten.
    En die teelten belijven gespaart en de niet overmatge insecten...

Of registreer je om te kunnen reageren.