Home

Achtergrond 1 reactie

VVD dringt aan op beantwoording Vamil-vragen

Als de schriftelijke vragen van de VVD over de Vamil/Mia-regeling niet uiterlijk 17 maart worden beantwoord volgt er mogelijk die zelfde dag nog een debat.

Kamerlid Janneke Snijder-Hazelhoff zal morgen een rappel indienen over Kamervragen die zij en haar fractiegenoot Remkes in januari hebben gesteld over de beperkte fiscale afschrijving van Vamil/Mia-investeringen in 'groene' stallen en kassen

Minister Verburg (LNV) en staatssecretaris De Jager hadden die vragen volgens de gestelde termijn vandaag moeten beantwoorden. Ze hadden al een keer om uitstel hadden gevraagd.

Vandaag had ook overleg over de Vamil/Mia-problemen zullen plaats vinden tussen Verburg en LTO, maar dat heeft de minister kort te voren afgezegd. Ingelast bewindsliedenoverleg heeft het ministerie als reden voor verhindering opgegeven. Het gesprek is nu uitgesteld tot 1 april.

Dat er drie weken overheen moet gaan brengt Kamerlid Snijder tot de constatering dat Verburg en De Jager grote problemen hebben met het vinden van een uitweg uit een situatie die ze zelf hebben gecreëerd.

Lees ook 'LNV zag veranderde richtsnoer over het hoofd'

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    gert

    boeren zijn weer de dupe,de minister en de ambtenaren hebben weer geen kreuk

Of registreer je om te kunnen reageren.