Home

Achtergrond

Succes voor Rotterdamse eierwekker

De Stichting Jong Ondernemen heeft het bedrijf Eggsclusive bekroond als beste studentenonderneming in de regio Rotterdam.

Dat heeft de organisatie woensdag gemeld. Het bedrijf, dat wordt gerund door acht leerlingen van het Hoornbeeck College in Rotterdam, verkoopt 'eggtimers', een ingenieuze eierwekker die met de eieren mee kookt. Door een verkleuring kan de gebruiker zien of het ei zacht-, medium- of hardgekookt is.

De leerlingen vonden een fabrikant in China die de wekker in productie wilden nemen. Het bedrijf verkoopt de eggtimers via internet en via een aantal kaasspeciaalzaken in de regio.

Eggsclusive presenteerde zichzelf dit weekend in winkelcentrum Alexandrium aan het publiek, samen met tientallen andere studentenbedrijfjes uit de regio. De komende weken vinden er soortgelijke presentaties plaats in Eindhoven, Apeldoorn, Hoogeveen en Utrecht. Ook dan reikt de Stichting Jong Ondernemen prijzen uit aan de beste initiatieven.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.