Home

Achtergrond 244 x bekeken 2 reacties

SER: Ten Have moet met verklaring komen

Annechien ten Have zou in een verklaring aan moeten geven dat ze niet willens en wetens informatie achter heeft willen houden.

Dat zegt Hans Kamps, voorzitter van de Toezichtskamer van de SER. Kamps gaf eerder deze week al aan dat hij niet gelooft in vooropgezet frauduleus handelen van het PVV bestuur.

"Ten Have zou in die verklaring aan moeten geven dat er sprake is geweest van een moeilijke overgangsperiode, dat er fouten zijn gemaakt, maar dat dat niet nog eens zal gebeuren.", aldus Kamps. Hij adviseert verder dat het PVV-bestuur aangeeft dat ze de code goed bestuur niet alleen naar de letter maar ook naar de geest zullen hanteren. "Ondernemers hebben er recht op om te weten hoe hun heffingsgelden worden besteed. Je moet gewoon alle informatie waarvan je denkt dat de SER daar misschien belang bij heeft aanleveren."

Lees ook LTO: positie Ten Have niet ter discussie

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Lerak

  Een geheime brief ondertekenen en de betalers van de heffingen om de tuin leiden?
  Ook al is ze nog zo goed en is het er eentje van ons, daar is de deur Annechien.
  Wees zo wijs, geef jouw fout toe en stap op. We maken allemaal weleens een fout, maar de fout verdoezelen dat is ondemocratisch. Dat kan simpel weg niet. Ook niet in Nederland.
  Dus, Annechien, stap op.

 • no-profile-image

  gert

  geen achterkamertjesgedoe,maar transparantie willen de leden,dat achterbakse gedoe is niet van deze tijd,de onderste steen moet boven komen

Of registreer je om te kunnen reageren.